Povestea noastra

citeste si afla
cum ne-am indragostit


honeymoon3
2 Iulie 2013

Cum ne-am cunoscut

Buna ziua tuturor si bun venit pe site-ul nostru de nunta . Am creat acest site pentru a impartasi fericirea noastra precum si informațiile cu tine. In 2012 am avut spectacole, prezentari si diferite evenimente in Mamaia pe o perioada de 3 luni in plin sezon estival.Eram o echipa formata din aproximativ 40 de persoane care ne ocupam de organizarea evenimentelor de divertisment care se tineau in centrul statiunii.Din aceasta echipa facea parte si Virgil care se ocupa de sarcinile tehnice fiind o persoana serioasa si responsabila cu care am colaborat foarte bine.Ne formasem un grup de 7-8 persoane care ne intelegeam perfect, seara ieseam la terase si ne plimbam prin statiune iar ziua incercam sa gasim putin timp sa mergem la plaja sa ne bronzam putin.


3 August 2013

Prima intalnire

In ultima saptamana pe care urma sa o mai petrecem la mare, Virgi m-a surprins placut si m-a invitat in oras.M-am bucurat si am acceptat fara sa ezit. Am iesit la un restaurant elegant unde am povestit si am discutat toata seara, nu mi-am dat seama cand a trecut timpul, abia venisem.Virgil a comandat o sticla de vin,am fost foarte relaxata si am povestit intamplari haioase de la diferite evenimente. A fost o seara reusita si m-am simtit foarte bine.
honeymoon3


honeymoon3
26 Iulie 2014

Prima vacanta

La un an dupa ce ne-am cunoscut am plecat in prima noastra excursie la un hotel de lux din Antalya. Am luat pachetul all inclusive pentru a nu rata nimic din specialitatile delicioase si am petrecut 7 zile romantice in acel complex superb.Dupa micul dejun mergeam la plaja pe malul marii si incercam sa ne bronzam.Dar asta e alta poveste nu prea ne-a iesit!.In jur de ora 13 mergeam la masa, bagam un pui de somn si dupa, fuga la piscina.Seara ne plimbam si mergeam la terase si restaurante elegante.Ne-am plimbat cu barca si am facut o gramada de chestii interesante de divertisment.


30 August 2014

Si ne-am logodit

Nu a mai durat mult si a urmat logodna pe care am facut-o in orasul meu natal, Constanta.Ne-am strans familia si prietenii apropiati si am facut o mica petrecere.A fost o petrecere relaxanta pe timp de zi pe malul marii, am servit cocktail-uri si ne-am simtit nemaipomenit.
honeymoon3


Ultimele

Noastre Cuvinte


In cele din urma dorim foarte mult sa va multumim tuturor ca ati fost alaturi de noi. Nunta noastra am sperat sa fie o zi si un moment minunat. Am facut tot posibilul sa oferim o pagina cu informatii cat mai detaliate.