Povestea noastra

citeste si afla
cum ne-am indragostit


honeymoon3
27 Iulie 2013

Cum ne-am cunoscut

Ne-am cunoscut intr-o frumoasa zi de vara. Cum eu sunt o persoana careia ii place sportul am plecat la o plimbare cu bicicleta prin parc. Acolo l-am intalnit si pe Robert, viitorul meu sot. El fiind mai pasionat de ciclism decat mine se odihnea pe o banca dupa o foarte lunga plimbare si mi-a facut semn sa opresc si m-a rugat sa ii dau o gura de apa pentru ca in parc nu curgea apa si cea din bidonul lui se terminase de mult. Asa ca eu m-am oprit si i-am oferit din apa mea. Si astfel am inceput sa vorbim si sa ne cunoastem.


23 August 2014

La malul marii

Dupa un an petrecut cu Robert am decis sa plecam intr-o vacanta romantica la mare. Ca si alti turisti am ales sa mergem in Turcia la un resort ultra all inclusive. Am avut impresia ca totul s-a petrecut foarte repede si s-a terminat la fel de repede deoarece ne-am distrat foarte mult si totul a fost ca in vis.
honeymoon3


honeymoon3
7 Martie 2015

Cum ne distram noi

Urmatoarele iesiri si vacante le-am petrecut cu prietenii nostri. Obisnuiam sa iesim in fiecare week-end in oras si sa ne distram pe cinste. Iar in zilele cand nu ieseam in oras ne strangeam la unul dintre noi si tot ne distram. Ne intelegem si ne potrivim foarte bine.


2 Mai 2015

Cererea in casatorie

Cererea in casatorie a fost intr-o seara petrecuta cu prietenii nostri in oras. A fost o cerere clasica de cerut in casatorie, el s-a pus in genunchi, a scos cutia cu inelul din buzunar si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui. Bineinteles ca raspunsul a fost afirmativ, iar el mi-a spus ca nu mai pot da inpoi pentru ca are si martori la raspunsul meu. Am fost foarte fericita!
honeymoon3


honeymoon3
18 Iulie 2015

Logodna

Am decis sa facem o petrecere de logodna in stilul nostru de a ne distra. Am ales luna iulie pentru ca atunci ne-am cunoscut noi si pentru ca este vara si este foarte frumos. Asa ca ne-am strans toti prietenii si am sarbatorit la un restaurant pana dimineata.


Ultimele

Noastre Cuvinte


In cele din urma dorim foarte mult sa va multumim tuturor ca ati fost alaturi de noi. Nunta noastra am sperat sa fie o zi si un moment minunat. Am facut tot posibilul sa oferim o pagina cu informatii cat mai detaliate.